divendres, 15 de febrer del 2008

El Tio de la Radio s'interesa pel ZP

Despres de l'entrevista feta per el Gabilondo al ZP en Cuatro, els micros es queden en marcha, i graven a "Bambi" dient-li al Iñaki "a nosotros nos interesa que haya tensión..."

No es la primera vegada que pasa, tots recordem el "manda güevos" del Trillo, o el "vaya coñazo les he soltao" del Aznar a la ONU... i també tenim l'eixemple de les trucades de telèfon que també queden gravades, una memorable es la del Zaplana parlant amb el seu bon amic Salvador Palop, on va quedar enregistrat este inocent comentari: "Le pides dos millones de pelas o tres de lo que quieras...lo que te dé , y me das la mitad bajo mano" (puntxa per mes info). I altra, mes a prop dels nostres interesos, es la del Jefe del Tio de la Radio "pideme lo que quieras, coño...".

En totes elles podem fer tot tipus d'opinions, mes o menys interesades, però la que ens interesa es la del ZP, de la qual podem extraure moltisimes conclusións sobre el que significa "tension", comparada amb la del Jefe de la Radio, de la que les conclusións estan prou clares.

El Nafarroa, un mes despres de que saltara el "Caso Benejama", que també salpica al consistori de Ibi, i què hi haurà que no sabem per este "valle del juguete", encara no s'ha fet "eco de la noticia", sols el comentari de "que uno no se puede equivicar?...". En canvi, del "asvarotó" del ZP en lo de "nos interesa que haya tension"....

Escolteu, escolteu...





2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei fatxeta visceral, que no penses bossar res per la ràdio? ara que tenim ganes de que "penses"... No ens faces això home. et trobem a faltar....Graciessssss...

Anònim ha dit...

Este tio està com una puta cabra....

res mes.