divendres, 22 de febrer del 2008

Pèrles varies, prou lamentables....

La primera fa pena, no se si no enten el que llegeix, o que son altres les intencions...

Apareix en premsa el dia 20 de febrer, la noticia de que la conselleria d'educació anava a prescidir del requisit lingüistic per a la contractació de profesors d'angles, degut a la falta de profesorat d'esta asignatura a dos mesos d'aver començat el curs...

Escolteu la salvajada d'interpretació que fa el Tio de la Radio...


La segon, descriu un panorama econòmic i social a la Foia, molt paregut al de qualsevol pais del tercer món...



7 comentaris:

Anònim ha dit...

Comprenc que a algún empresari li puga fer falta una persona que sàpia anglés. Si seguirem aquesta dinàmica tot hauria d'adaptar-se segons el que demanen els empresaris, i això és una roda que no pararia mai; la pregunta és: tú aprofitaries per a alguna cosa?

En la meua opinió, els teus intents per fer atisbes d'exercicis reflexius són una lloança a la ximpleria.

Anònim ha dit...

Senyor Navarro:

Per a poder oferir un millor nivell d'angles als estudiants, es totalment nessesari suprimir el valencià?

La culpa de que la falta de treballadors amb bon nivell d'anglés es perque han estudiat valencià?

Per què no substituim l'asignatura de "Religión Católica", o la de musica, que fa pena, per l'angles?

Per què el partit politic que se li asoma a vosté per la pluma, no deixa estar l'educació per la ciutadania, i es posa d'acord amb el govern per aumentar l'angles a les escoles desde temprana edat?

No pot ser que quan l'actual generació en edat laboral va estudiar, ningú va previndre l'actual demanda? Tinc 31 anys, i quan vaig començar amb l'angles a l'escola encara s'oferia el frances.

Per què el requisit lingüistic està garantit per "l'Estatut d'Autonomia", aprovat per PP i PSOE, si "esos del valenciano son cuatro"?

Per qué te mes dret un anglés a que l'atenguen amb la seva llengua, que m'auela, valencianoparlant, que li costa expresarse i entendre el castellà? ("señor medico, se conose que els paperets i les pindoletes que me ha ordenao esta ves me han probao mas que los de la otra ves...")

I lo més important...
Per què de una noticia sense cap intenció polítia, que parla de la falta de mestres d'angles, fa vosté un atac a l'estudi de la nostra llengua, fins i tot mentint? on parla la noticia dels empresaris? o de altres comunitats "que nos han tomado la delantera"? o de "que la conselleria ha tomado nosequé determinación"?

Senyor Navarro, el seu patètic nivell del castellà, te també algo que vorer amb el valencià?

Anònim ha dit...

maria santisima, amb la de profesionals del periodisme que hi han a la llista del paro.

Eres lamentable. No es dones conte que la gent que t'escolta tamé llig el periodic? que poden donase conte de que no saps llegir? o pitjor, que intentes angañalos?

Quin perill que tens, tros de burro.

Uno de tants.

Anònim ha dit...

No calen comentaris, res no pot superar-te. Eres lo pitjor.

Anònim ha dit...

despres d'escoltarte tinc ganes d'oferir un sacrifici amb molta sang als deus

Nyofles ha dit...

eres patètic Paco, no et mereixes la llengua que et parlava ta mare, tu de Beneixama, que estigues renegant de la teua cultura i de la teua identitat...? Si ja ho sabem que eres un xaquetero, no mos mereixem un tio a la ràdio com tu, la veritat és que l'actual alcalde ni t'aguanta ja, espere que t'acomiaden prompte... Si tu no saps ni valencià, ni anglés i el castellà, el que posen al Información, seràs dolent?

Anònim ha dit...

No se com estara la cosa...pero a mi personalment m´agradaria que ferem alguna cosa contra el ... PAYASO este.
Jo seria partidari de que ens informem i veiem si podem arreplegar firmes per veure si podem tirar al tio este del nostre poble i la "nostra radio".
Si algu sap alguna cosa al voltant del tema que ho publique asi.