dimarts, 29 de gener del 2008

NOVA SECCIÓ: Club Siglo Mentiuno

Estic orgullos d'inaugurar esta nova secció, que li donarà un toc intelectual al blog.

El Club Siglo Mentiuno

Es tracta de recuperar de la emeroteca intervencions estelars de periodistes, fent una ponencia sobre un tema d'interes, i que després puguem debatir sobre eixe tema en la secció de comentaris.

Espere poder contar cada vegada amb un periodista diferent, pero a lo millor no es posible.....



La primera ponencia es de Paco Navarro, del programa "la radio por la mañana" del dilluns 29 de gener, i tracta sobre si La Foia de Castalla es comarca o nó. (font: onda 15 radio)



12 comentaris:

Anònim ha dit...

No t'esforces en ser imparcial, no saps ni vols. Per cert, la Foia de Castalla no és una comarca. Quan penses parar d'asguitar ignorància radiofònica? senyor francesc navarrés? '

Anònim ha dit...

Pero que no es comarca la foia???

Creo que si, no?? o por lo menos eso he creido yo siempre

Anònim ha dit...

jajaja... I a este li paguen??? Mare mare, i jo estudiant!! jejeje.
Comarca la Foia? Si no recorde mal, la foia de Castalla és una subcomarca de l'Alcoià. I a més, que els importa a ells? Que defenguen les seves idees de provincies que ja tenen prou!

Salut
Kukat

Anònim ha dit...

Heu sentit com posa a parir amb noms i tot a gent d'eixes comarques??

Algú coneix algun blog d'aquella zona i els enviem l'audio?

Anònim ha dit...

Què fort... menuda cagada, menuda ficada de pata!!! La foia de Castalla està dins de la Comarca de l'Alcoià!!! palurdo, que eres un palurdo!!!

No té ni idea!!! El que bebe i se empina el codo eres tu Navarro, que tens una cara de borraxo!!!

Què fort... que parle gent amb estudis per favor... Tu no has xapat la montanya ni quan eres xicotet, deixa parlar a la gent que sap i calla...

Ala, a xuparla!!!

Anònim ha dit...

Este tio es la canya!!!!

Quan se li calfa la boqueta no te limits!!!

Navarro, la foia no es comarca, es subcomarca i forma part de l'alcoiá. Oficialment.

Si vols que ho siga, el que has de fer es presentar la propòsta en l'estament oficial que corresponga, o votar al partit que ho pòrte al programa, o fer tu un partit.

Pero de moment, deixa de tirar-li llenya al foc, i preocupat del que verdaderament ens preocupa als castelluts.

Ix al carrer, parla amb la gent, no sols amb el poder. Vens de ibi, entres per darrere, parles 1 hora i t'en vas, i eres capaç d'afirmar que castalla va be??

als castelluts no ens preocupa lo de la muntanya, o la comarca... ens preocupa, per eixemple, anar al metje i que la cita siga per a 6/7 dies despres...

capullo

administrador ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El que hi ha que fer és acabar amb la divisió provincial, i construïr uns Països Catalans units i comarcalitzats, i acabar amb una institució anacrònica i ultra-espanyolista com la Diputación de Alicante.

el fill del sorro ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

A mi això d'uns Països Catalans units i comarcalitzats no m'apanya molt.

Jo preferisc un País Valencià sense províncies i comarcalitzat, amb capital a València i oficines de la Generalitat en totes les capitals de comarca per a no tindre que anar a Alacant a fer qualsevol gestió de Vivenda, Hisenda o lo que siga. Un País Valencià amb concert econòmic com el País Basc i Navarra per a que deixen de furtar-nos els diners. Ara Zapatero diu que invertirà 5000 milions d'euros més en el tren de Rodalies de... Madrid! Que no en tenen prou. Quan podrem nosaltres anar en tren des de Castalla a Alcoi, a Alacant, a Madrid, a Barcelona o a Sevilla?

Si la llei de comarcalització diu que estem en l'Alcoià, per mi bé, i si diu que no, i que la Foia és comarca, per mi també bé. Però és que ara mateixa no tenim llei de comarcalització en vigor. Que la facen ja, i aixina fem callar al burro eixe de la ràdio.

Anònim ha dit...

El burro està en perill d'extinció. No creieu que es curiós? ¡Es ell el vertader simbol de Catalunya! En l' odi que els té! Veieu com es un xaquetero...

Anònim ha dit...

Sr. Navarro, solo recordarle que hace muchos años dijo usted. (el tiempo pondra a cada uno donde le corresponde) pues a los que se dedican a utilizar medios radiofonicos para hacer politica partidista sin la pertinente licencia e infringen la ley hay que cerrarles el medio que tan ilegalmente utilizan , de momento Sergio pantalones a la luz de los hechos es posible que se le considere un mafioso, (aquel que compra i vende ilegalidades) afortunadamente el tiempo si que pone a cada uno en su lugar, si puede ser a la sombra.
un ex-regidor.