diumenge, 27 de gener del 2008

24-G Nafarroa no pot evitar parlar del "Caso Benejama"


Al papreixer en la premsa, que el nostre amic "el negociador" es penja la medalla del acord que va permetre governar al PP amb ADII en el municipi de Ibi, el "mas polemico" reportero Nafarroa, no te mes remei que parlar del "Caso Benejama".

El president dels populars d'Ibi li toca per a desmentir en antena ninguna negociació externa per a pactar amb ADII. Nafarroa te que parlar per collons....

"Llevamos 5 dias con el Caso Benejama, ¿no está bien ya de hacer leña del arbol caido?" quin arbol ha caido? em pregunte jo com a bon sorro...
"Esto es cosa del periodico mas imparcial de la provincia..." Pos tu eres el mes indicat per a parlar d'imparcialitat, que quan va algun mandatari castellut del govern, no se com t'ho apanyes per a desapegar la teva llengua del seu cul... Per cert, apart del INFORMACION, tota la demés premsa també ho ha publicat.

I al finalitzar, per suposat, sense nomenar res del intent de compra, va dir "ya hablaremos del caso cuando toque hablar, pero de momento les dejo una pregunta en el aire... ¿que ustedes no se han equivocado nunca? ¿que la gente no tiene derecho a equivocarse?" aixó mateix li van dir Mario Conde, Vera i Barrionuevo, i De Juana Chaos als jutjes, i els molt cabrons els van condemnar.

Senyor Nafaroa, tots tenim el dren a equivocar-nos, el problema ve quan eixa "equivocació" es DELICTIVA.

També huí apareixen a la premsa noticies relacionades amb el "Caso Benejama". També hui el Reportero Dicharachero calla com el Bush quan li pregunten per Guantanamo.

El LEVANTE porta com a titular: "La Fiscalía baraja actuar de oficio por el presunto intento de compra de un concejal"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al final acabaràs caent, llengüeta viperina i maliciosa. Tot el verí que has estat escampant per Castalla des del teu femer mediàtic es tornarà contra tú. Vas a anfitar-te amb la teua pròpia merda, una batalla d'igual a igual. Açò acaba de començar, però dure el que dure, és el principi de la fí.