diumenge, 3 de febrer del 2008

NOVA SECCIÓ: "La Porra Del Sorro"

Seguint la costum de buscar-me la vida gracies al que els humans tireu a la brossa (serà per falta de contenidors...), he trobat el lloc on Ventolera ha tirat les CISTELLES DE NADAL que li han sobrat. Dos s'en han vingut cap al cau.


Pero com no podem esperar a nadal (misteriosament, el terró caduca dos mesos abans del nadal següent), i ja que estem en el lamentable temps de pre-campanya, he decidit fer alguna porra i "rifar" les dos cistelles. Sols demane una cosa, NO VOTEU A LA PORRA COM A ANONIMO, perque després serà un lio endevinar a qui li ha tocat. Al menys numereuvos, "jo soc el dos", o una lletra "A", "B"...




"LA PRIMERA PORRA DEL SORRO"
Vindrà en el pròxim fancine "Cronica de Castalla", alguna referència al "Caso Benejama"? (recordem que afecta directament al director de l'emisora que hi ha al poble, i el Fiscal l'acusa de cohecho)

Per si sou curtets, sols hi ha dos opcions, SI: si penses que si, i NO: si penses que no. Els que guanyen, ja se la repartràn.

"LA SEGONA PORRA DEL SORRO"
Com quan s'entere el de la radio de l'existència d'este blog, s'el menjaràn els dimonis...
Quants dies penses que tardarà el tio de la radio en dedicar-me el programa?

Per si esteu bovets, en esta podeu contestar
qualsevol número.
Important: el número te que coincidir amb els dies que penseu que tardarà, eixèmple: si penses que tres dies, el numero te que ser tres.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

k bonissim lo de les porres, bona idea!!
...mira, no se kuant de temps tardarà, però el dia k ho faça...això serà un xou!!! jaja

P.D: igual estaria be k li enviareu algun correu al xavi castillo...pak parle del "paco burro" en els monòlegs k faça per la zona...jaja, ja seria la hostia
(si algun dia no li lleven el "veto", clar)

Adéu sorres i sorros!

Anònim ha dit...

jo diria que... com no li ho diga algú, no crec que l'home sàpiga llegir molt. Però pot ser que...Un li ho diu a un amic, eixe s'en va al Mediterraneo i li diu a altre: Has vist el blog eixe del Sorro? Després li ho ensenya a sa mare, que ho conta en la plaça... Jo diria que 3 dies com a molt. Demà toca plaça! jejejejeje

Anònim ha dit...

Jo pense que dos tres dies...

Des de el dia que se li'n va anar la bola amb la narbona que està tranquilet, ja saltarà la llebre.

I al crònica de Castalla no eixirà res en la puta vida.

Anònim ha dit...

Jo crec que una setmana desde hui, ja que com sabeu, la inforàtica per al sempre professional periodista com paco navarro, no es el seu fort, i és ell qui investiga... el detectiu Navarro... ui que por que em fa... estic cagat,,,

Soc Tarambana

Anònim ha dit...

Poseu al Yuyub "san nasio en castalla" i voreu a que es dediquen uns forasters frikis de la montambike en les nostres sendes.

La senda naix a cati i acaba al corral de mitja barra.

Li han colocat palets pa pegar bots.

En yutub tamé es poden posar comentaris, podriem insultarlos bona cosa.

Pepino

Anònim ha dit...

Home, jo pense que ho deu de saber ja, altra cosa es vorer quan aguanta sense opinar. Crec que més prompte que tard acabarà parlant.

Anònim ha dit...

I de la reculada dels PePeros respecte del trasvassament de l'Ebre ... dirà alguna cosa el burro, amb la seva boca de burro? (tot i que el que fan els burros es bramar, o "rebuznar" segons la versió castellana, més gràfica).
Bramarà l'animalet per la "homilia" de la frustració del bisbe CamPPs: "conozco a Rajoy (l'arquebisbe) y sé que decidirá lo mejor PPara los valencianos PPor el cariño y el amor que nos tiene..."
Soltarà l'ase (que no li agrada l'aigua desalada ¡oiga ministra!) un "PPall-de-coses" PPer "el agua de la que sobra y la tiran al mar" ... ?
I PPer les PPeles que tots (tambè el bestiar) hem PPagat per financiar els autobusos, les PPaelles, les campanyes, els "agua PPara todos", els "clar com l'aigua", les banderetes ...la intoxicació i la llavada de cervells ... menejarà la cua el nostre PPlatero?
PPodrà alguna vegada el burro separar la seva llengua de burro del forat de la claveguera.

Sony

Anònim ha dit...

Sony, excelent!!

Anem a vorer si el sorro pot trobar el que ha dit camps sobre el tema, que es genial! i ho pot mesclar amb el navarro, que es veu que te un trauma, despres de tragar alguna "glopà" en la platja arrosegat per una ola...

Des d'aquell dia que no li agrada l'aigua desalada... i... porta sempre el coll angollit a tots els llocs... no sòls a la platja... per pòr a que l'arrosegue alguna ola!!!!

Navarro!!! Que esta estarà depurada, no portarà pixum com la que vas tragar a la platja!!!

Algun dia contaré com este tio va pasar d'afiliat al PSOE a llepaculs PEPERO...

O còm pot conseguir algú no-fester ser persona non grata per a la comisió de festes...

O còm un lligperiòdicsdavantdelmicro a una emisora local, pot conseguir que una filà sansereta es disfrase d'ell en la nit de la olleta...

La seva vida es pot considerar un

EXPEDIENTE "IE"

o mes be... "TEBEO"

Anònim ha dit...

La desalaora que hi ha a alacant (aiguamarga) la va fer el pp dins del pla hidrologic (Ho posa ben claret a la porta de les instalacions "plan hidrologico nacional").

També cal dir que, de paso, com que no agafen l'aigua directament del mar sino que la punxen al subsol, han acabat d'asseecar l'albufera del saladar...

Pero lo graciós es com ara cap pepero s'en recorda de que està eixa desalaora ahí... hipòcrites.

Anònim ha dit...

Ei llenguallarga, tú no els faces cas a tots aquests, continua lladrant sense parar, així sempre tendrem un exemple a no seguir. Per cert, estas tranquilet ultimament, ara que ja ens agrada ens deixes sense? Ay que ver. Ay que ver.

Nyofles ha dit...

jo me'ls ha trobat a estos del mountanbike a la serra, en van 6 o 7 i amb una furgoneta quan arriben baix els torna a pujar i aixina es tiren tot el matí, són castellans d'albacete o per ahí propet, ho sé pel ròtul de la furgoneta, i van supermaquejats de ciclers...