dimecres, 5 de març del 2008

Com contar una noticia "segun el cristal con que se mire"...

Al destapar-se el "Caso Benejama", el Tio De La Radio no sols no va contar res, també feia la pregunta següent: "¿no creen ustedes que ya esta bien de hacer leña del arbol caido?".Esta reflexió pareix ser que no val per al el tema del regidor d'Esquerra Unida a Ibi (punxa si no coneixes la noticia). El Regidor d'E.U. va tardar poques hores en reconèixer el error i demanar disculpes, el implicat en el "Caso Benejama", a pesar de ser un fet de molta mes gravetat, no ho ha fet ni ho farà, i El De La Radio demana "que no se haga leña del arbol caido"...

El PP de Ibi utilitza el tema per a fer molt de soroll, que pot ser oculte altres coses més importants però no tant sonores, i el de la radio entra en el joc a saco, comentant i afegint el seu comentari a la mínima que apareix alguna coseta en premsa.

Però... com a bon "piniodista", fa seva la màxima de "no deixar que la realitat acabe espatllant una bona noticia". Ell, com sempre, no estava present, va contar lo que va aparèixer en premsa, o millor dit, part de lo aparegut en ella.

El passat 22 de febrer, una veïna present en la reunió, Victòria Garcia, va escriure un article al periòdic ESCAPARATE amb el títol "Paco Navarro y el 'Caso Santa Lucía' ", on explica la seva versió dels fets, i critica al Tio De La Radio per no contrastar lo contat per Agüera (tinent d'alcalde) amb les altres parts implicades.

En el següent vídeo El Sorro posa veu a la carta, desprès d'una petita "introducció manipulada" del programa "la radio cantamañanas".

Paquito, tu tens el micro, però la mala llet es meva!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai navarrès navarrès, com pots ser tan mediocre? el rancor i la podrimenta que dus per dins se't nota per les ondes, i per altres zones. Et diria xaquetero però es que no saps. No vals ni per això. Insulta un poc més bocut meu, que ja no dones vidilla. Imagina't que guanya esquerra republicana en majoria absoluta, els vascos s'independitzen, asnar és jutjat com a criminal de guerra, el pp condemna el franquisme..... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! podries suportar-ho nafarroa?

Anònim ha dit...

anem a fer un "suposat" amb mes posibilitats...

Imaginat que el judici que te el teu jefe per "posible cohecho" va avant i resulta culpable, imaginat, el teu jefe condemnat per cohecho. Quina credibilitat li quedarà com a periodista?

Imaginat, condemnat per intentar comprar un regidor de Beneixama, el teu poble, i també company de treball empleat del teu jefe, al que va coneixer gracies a tu. Tu no tendràs condemna, pero per totes les "cosolitats" anteriors damunt de tu sempre estarà la sospita.

Imaginat, que queda demostrat lo que afirma el teu jefe en la gravació: "lo de ibi con la Parra y el Calvo lo arreglé yo de la misma manera", i Maite Parra perd les eleccions...

Imaginat, en Castalla la diferència tan gran de "maneres" entre Juan i JoseLuis, (jornal de quasi un kilo, denuncies a casetes, denegacions de conexió d'aigua, de llum...) fa que "canvie la tortilla" i resulta que el que entra si que fa efectiva la sentència judicial eixa que jo se i tu saps de allà per el agost pasat...

Ostia, es quedes sense kurro, al tancar una emisora ilegal, propietat de un tio condemnat per cohecho, per intentar sobornar a un regidor que tu li havies presentat... Emisora on tu "li la xuplaves" als que manaven antes en Castalla, i desde la que li vas clavar canya als que manaven antes que la Maite Parra en Ibi, hasta que va manar ella, a la que també "li la xuplaves" hasta ara que han tornat els de antes, que es tenen unes ganetes...

Imaginat, en el paro, la emisora de Castalla tancada, a la de Ibi ni asomar-te, anmerdat hasta les orelles, la credibilitat per tèrra gracies a tot lo que has manipulat, el teu "protector" està "a la sombra" per cohecho... i totes estes cosetes fan que ninguna emisora t'enchufe cap micro. Unica experiència laboral en 20 anys: llegir i interpretar les noticies que t'interesaven aparegudes a INFORMACION, durant 40 minuts al dia (descontant la publicitat), noticies xungues per fotre als que ara tornen a manar,amb bona cosa "adornos" de la teva collita, per a fer-los mes "malos", i noticies meravelloses per als que ara no manen "ohhh! cuanto dinero ha traido usted de valencia!!!,,,(slurp)...",, no manen pero tenen la vida arreglada i no s'en recorden de tot lo que vas fer per ells...

I ara que faras? els teus amics ja no manen, i als de ara els posaves a parir dia si dia també... De que penses viure? d'alguna ajuda del estat?... ooooh.... llastima.... no queda ni un duro...EL ZP HO HA REPARTIT TOT ENTRE ELS INMIGRANTS!! (encara recorde com vas dir en antena que "españa se está llenando de mierda")"...el tiempo dará o quitará razones, porque al final, el tiempo pone a cada uno en su sitio..." (Paco Navarro)

Cuanta raó tens, tiempo al tiempo, Paco, tiempo al tiempo.