dijous, 3 d’abril del 2008

Curios anàlisis del resultat electoral per part de.... Juan Rico Rico!!

Després del "momento kit-kat lúdico-festivo" que ens hem regalat per motiu de les festes que asseguren el treball futur dels traumatòlegs i neurocirutjans, tornem amb la mateixa mala llet i cabroneria que ens caracteritza. I amb molta feina pendent....

El vídeo que El Fill Del Sorro te el plaer de presentar-vos, es del programa del dia següent a les segones eleccions perdudes del Rajoy, "porque yo lo valgo".

Per a fer un anàlisis del resultat, el Tio De La Radio va tenir la genial idea de telefonar a un "gran expert" en política nacional com es Juan Rico Rico.

El resultat aconseguit va ser el de tirar per terra el famós refrany "mes sap el dimoni per vell que per dimoni"...

Escolteu, escolteu....


El cataloguem amb l'etiqueta de NO COMENT???

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ell ja ho va dir: tot el que és i tot lo que té ho ha aconseguit sense fer servir cap llibre. Ací ho podem comprovar.

Anònim ha dit...

Juanrri Potter al menys reconeix que no ha estudiat, l'altre te la poca vergonya de dir "nosotros los periodistas"...

Com diria Maria Jimenez amb La Cabra Mecanica: "yo que soy tan guapa y tan lista, yo que me merezco un principe un dentista..."

Mola, vaja fauna tenim a la la foia...

Anònim ha dit...

Fill del Sorros, fes el favor d'actualitzar més sovint aquest blog. Les meues neurones necessiten, de forma continua, comentaries del Francesc Navarrés, jajajaja. Em consta que hui ha cobrat la Colla Ecologista que vol parar l'hotel de la Font Roja. Els ha dedicat de tot.... Enhorabona pel teu treball i continua pegant-li canya. Vos imagineu al Francesc Navarrés, fent un programa amb el Talibán de las Ondas? jujujuju

el fill del sorro ha dit...

Ho senc Pepiño, ho senc de tot cor...

El sistema de gravació que utilitzem per a gravar al idiota no ha soportat tanta tonteria i està donant problemes.

Estem provant nous sistemes.

Registravem directament en WAV i era facil de treballar. Gravar amb cinta tè el trebal posterior de pasarlo al PC i sería molta feina.

Paciencia, que pareix que començem a endevinarla...

Anònim ha dit...

Tendré més paciència Fill del Sorro, però sigues ràpid que no vull entrar en el síndrome d'abstinència, jajaja. De nou, enhorabona pel teu treball. Una suggerència, podries obrir un post per què la gent puguera contar les seus experièncias amb Francesc Navarrés? Imagine que treballar sempre amb eixa emisora deu ser una gran putada. Fins prompte.

Anònim ha dit...

Ei, com porta la setmana el llepaculs de la ràdio? per sort no el senc ara a la feina, però trobe a faltar la irradiació d'ignorància de cada dia. Ànim fill del sorro.