dimecres, 30 de gener del 2008

Club Siglo Mentiuno

Huí repeteix el ponent d'ahir.

Esta nit ens sorprendrà amb una investigació esclarecedora.

Existeixen els Superministres??

(Gravació de Paco Navarro, del programa "la radio por la mañana" del dia 29 de gener, font: onda 15 radio)


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Este tio esta com una puta regaora, d deveres que se li ha muntat al cap que li paguem els castelluts el seu sou. Com te la vergonya de dir que es guanyen el seu sou els polítics que cobren de los "contribuyentes" pos xi igual que ell!!!

Que algú li pegue una patà en el cul jaaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

I d'allò del mamporrero de Beneixama ... quan parlarà l'animalet?

Anònim ha dit...

De sergio pantalones no ha dit res encara, ni ho dirà

Soles ha fet un comentari "Que ustedes no se han equivocado nunca?"

Mola. intentes comprar un concejal, com no ho consegeixes, el tires al carrer. i despres dius aaay, es que m'he equivocat!!

Anònim ha dit...

L'aigua que "sobra"? L'aigua que "tiren" al mar? El tio este es tonto o que? Aviso a Navegantes: Agarra un llibre i llig un poquet, va, home, que els rius necessiten "tirar" aigua al mar, si no es secarien com va passar ja en un famós llac (segur que sabeu quin és, si home, eixe que es va secar per què es pensaven que l'aigua no s'acababa mai i que estava tirant-se al mar...)

Fora imbècils de la ràdio!

Anònim ha dit...

La ràdio, a banda de ser il.legal i que deuria de tancar-se, ha sigut el contaminant mental més fort de Castalla durant els últims 20 anys. NO AL TRANSVASAMENT DE L´EBRE!!!

el fill del sorro ha dit...

Cuan un altre Paco va decidir tabicar tot el pirinèu i omplirlo de pantanos, el delta del ebre va retrocedir un 30%.

La riquea de la fauna tant de peixets com de aus que mengen peixets, es degut al fitoplacma creat al xocar l'àigua dolça amb la salá.

Per a fer el trasvassament del ebre, entre pantanos nous i pantanos realçats, el projècte contemplava mes de 80 actuacions.

Actualment, de la riquea del delta del ebre, viuen 5.000 families.

Despres de llegir esta explicació, creu algú que l'aigua la "tiren al mar"?

Imagineu el que pasaria de realitzarse el trasvassament per al delta i la gent que viu d'ell???

I amb la gent del pirinèu?
Hi ha un xicotet poble al pirinèu, Lanuza (al costaet de Formigal), que el van expropiar sanseret quan a franco, i despres de fer el pantano, per un error de calcul l'aigua no el va tapar. Molts veins van tornar a comprar les cases i les han rehabilitat. En el projècte del trasvassament tornaven a expropiar-los les cases per que anaven a ferlo uns metrets mes alt. Imagineu pasar dos vegades en la vida per eixa situació? per dos voltes que es tiren de ta casa?

Amb quin dret ens creem els valencians per a fer tal salvajada?? de deixar a tanta gent sense el seu mitja de vida??

Qui es voria beneficiat en cas de ferla? Els constructors amigatxos que anaven a fer les obres del trasvassament i els dels camps de golf amb urbanització.

Sols hi ha que posar al google "delta del ebro" per a vore si l'aigua la tiren o nó.

Anònim ha dit...

el problema de fons no es ni mes ni menys, que la rapida optencio de riquea en la bujaca de cuatre especuladors del formigo i la rejola fer cases i xalets amb jardins i camps de golf alla hon es un desert i per aixo que fa falta, fotrer algu pos se fot i punt i en cara parlen de miles de puestos de trabajo, i lliges els informes de rics d´ipoteques i els bancs diuen que algu a fet tanta rejola que no podra ni pagar els sous, i encara ihan curritos que vevuen be lo del pp pos no veu que qui esta fenvos un cul com un formiger, son els explotadors de recursos, humans i naturals i com son tots amiguets, panxa plena tu i planxa plena jo "i al currito que le den por el culito" obriu els ulls i no pasejeu tan esl sans qu´els "obispos" tambe tenen panxa.