dimarts, 26 de febrer del 2008

Noticia sobre "El Mediador" apareguda en La Verdad

La noticia es de huí, 26-2-08, i apareix en el diari La Verdad en la seva edició digital. Este es el titular:

"Un juzgado de Villena investigará el intento de compra del edil de Beneixama" (puntxa per a llegir la noticia completa)

La Fiscalia, despres d'estudiar la gravació, (puntxa per escoltar-la) en la que Sergio Iborra, presuntament, intenta comprar el vot de Pepe Toni Mataix (puntxa) per a que votara al PP en la sesió d'investidura del ajuntament de Beneixama, considera que hi ha suficients indicis que podrien constituir un posible delit de "cohecho".

Com diría el Tio De La Radio, "que cada palo aguante su vela", o millor... "el tiempo, acaba poniendo a cada uno en su sitio"


El Nafarroa encara no ha contat "con pelos i con señales" res del "caso benejama". Escolta "polemico", quan penses posar "los puntos sobre las ies"???

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jAJAJAJAJAJA. mOLT BÓ el montatge! jejejeje. Es que el Francesc Navarrés està com una puta seba, mare de déu senyor! jajajajaja

Anònim ha dit...

Tú em foties tots els dies fins que vaig descobrir aquest blog, però ara desitge escoltar cada matí els teus bramits. La teua tasca es deplorable.

Anònim ha dit...

http://www.escaparatedigital.com/noticias-castalla.php?idn=3912

mireu de lo que m'acabe d'enterar
Salutacions.

Nyofles ha dit...

Ja era hora que tots puguérem dir la nostra veritat; al principi era la censura la que prohibia la veu de les minories, després eren els diners de les majories els que compraven el silenci però ara, gràcies a INTERNET tots podem parlar, demostrar, certificar, criticar i si voleu manipular; ja no mana només a castalla RADIO OLLA ací hi ha altra veu que caldria potenciar, difondre i sobretot fer-la pública.

Ànim sorrets, cada vegada en som més! hem de fer conéixer este blog fins i tot als peperos, publiqueu l'enllaç, doneu premis, maxaquem al Paco Catarro